Tarife contabilitate

Telefon rapid pentru ofertare: 0742.010.099

Contacteaza-ne:

Punct de lucru:
- Cotroceni Business Center, Bd. Iuliu Maniu, nr 7, Corp U, Etaj 5 (intersectia Vasile Milea cu Iuliu Maniu)

Pentru estimari de pret si intrebari tehnice:
Expert Contabil autorizat CECCAR
Olaru Ecaterina

0742.010.099
[email protected]

Pentru programare la sediu: 0742.010.099

Vezi harta detaliata Vezi preturi

Siguranta

Documentele financiar contabile sunt tinute cronologic si predate o data pe an. Efectuam backup saptamanal la programele de contabilitate folosite.

Confidentialitate

Documentele importante, declaratiile depuse fizic la Administratia Financiara le pastram in format electronic, iar orginalele sunt predate.

Experienta

Avem clienti din domenii diferite de activitate: publicitate, servicii medicale/stomatologice, cabinete de avocatura, comert cu amanuntul, consultanta, constructii, servicii de taximetrie

Expertiza contabila

Orice societate are nevoie de expertiza contabila, aceasta reprezentand controlarea conturilor, a registrelor si a actelor justificative ale unei societati, in momentul in care a fost depusa o contestatie. In urma acestei analize, sunt identificate cauzele care au produs pagube in dauna patrimoniului, astfel incat sa fie inlaturate deficientele din organizarea si conducerea sistemului de evidenta contabila.
Exista doua tipuri de expertiza contabila, si anume: expertiza judiciara (ceruta de organele judiciare) si expertiza extrajudiciara (care este ceruta de persoane fizice sau juridice, insa fara sa fie realizat un dosar de ancheta, cercetare sau judecata).
In ce consta o expertiza contabila?
Sunt verificate: