Tarife contabilitate

Telefon rapid pentru ofertare: 0742.010.099

Contacteaza-ne:

Punct de lucru:
- Cotroceni Business Center, Bd. Iuliu Maniu, nr 7, Corp U, Etaj 5 (intersectia Vasile Milea cu Iuliu Maniu)

Pentru estimari de pret si intrebari tehnice:
Expert Contabil autorizat CECCAR
Olaru Ecaterina

0742.010.099
[email protected]

Pentru programare la sediu: 0742.010.099

Vezi harta detaliata Vezi preturi

Siguranta

Documentele financiar contabile sunt tinute cronologic si predate o data pe an. Efectuam backup saptamanal la programele de contabilitate folosite.

Confidentialitate

Documentele importante, declaratiile depuse fizic la Administratia Financiara le pastram in format electronic, iar orginalele sunt predate.

Experienta

Avem clienti din domenii diferite de activitate: publicitate, servicii medicale/stomatologice, cabinete de avocatura, comert cu amanuntul, consultanta, constructii, servicii de taximetrie

Expert contabil

Expertul contabil este persoana care a dobandit aceasta calitate in conditiile Ordonantei (O.G. nr. 65/1994) si are competenta profesionala de a verifica si de a aprecia modul de organizare si de conducere a activitatii economico-financiare si de contabilitate, de a supraveghea gestiunea societatilor comerciale si de a verifica legalitatea bilantului contabil si a contului de profit si pierderi.

expert contabil Expertul contabil este specialistul care a dobandit cea mai inalta calificare in domeniul contabilitatii si care are acces neingradit la efectuarea tuturor lucrarilor profesionale, inclusiv verificarea si certificarea situatiilor financiare.

• Calitatea de expert contabil si de contabil autorizat se dobandeste pe baza de examen.
• Pentru a dobandi calitatea, se cer indeplinite cumulativ mai multe conditii.
• Pot fi, la cerere, experti contabili, persoanele care au titlul de academician, profesori si conferentiari universitari, doctorii in economie si doctorii docenti cu specialitatea finante sau contabilitate, insa cu indeplinirea conditiilor si sustinerea unui interviu privind Normele de organizare si functionare ale CECCAR.