Tarife contabilitate

Telefon rapid pentru ofertare: 0742.010.099

Contacteaza-ne:

Punct de lucru:
- Cotroceni Business Center, Bd. Iuliu Maniu, nr 7, Corp U, Etaj 5 (intersectia Vasile Milea cu Iuliu Maniu)

Pentru estimari de pret si intrebari tehnice:
Expert Contabil autorizat CECCAR
Olaru Ecaterina

0742.010.099
[email protected]

Pentru programare la sediu: 0742.010.099

Vezi harta detaliata Vezi preturi

Siguranta

Documentele financiar contabile sunt tinute cronologic si predate o data pe an. Efectuam backup saptamanal la programele de contabilitate folosite.

Confidentialitate

Documentele importante, declaratiile depuse fizic la Administratia Financiara le pastram in format electronic, iar orginalele sunt predate.

Experienta

Avem clienti din domenii diferite de activitate: publicitate, servicii medicale/stomatologice, cabinete de avocatura, comert cu amanuntul, consultanta, constructii, servicii de taximetrie

Contabilitate Bucuresti

In cautare de servicii de contabilitate Bucuresti? Noi iti oferim o gama completa de servicii de contabilitate pentru firma ta, indiferent daca este vorba despre o firma micro sau macro.
Servicii contabilitate Bucuresti

Pentru ca afacerea dumneavoastra sa se poata dezvolta corespunzator, va recomandam sa lasati responsabilitatea cifrelor din contabilitate in seama noastra. Va oferim servicii profesioniste, personalizate in functie de necesitatile business-ului si de asteptarile dumneavoastra.
Dincolo de garantarea acuratetei documentelor si a cifrelor contabile, va oferim si explicatiile necesare, astfel incat sa intelegeti si sa folositi fara probleme datele de care aveti nevoie si sa detineti controlul asupra propriului business.
Ne recomanda clientii nostri cu care am mai lucrat, precum si experienta de lunga durata de pe piata. Pentru a te convinge de profesionalismul serviciilor oferite de noi, te asteptam sa stabilim o intalnire, astfel incat sa gasim impreuna solutiile potrivite pentru afacerea ta.
Astfel, oferim servicii de salarizare si personal, care includ atat calculul salarial, cat si consultanta in ceea ce priveste modificarile legislative si fiscale care vizeaza sectorul de resurse umane.
Serviciile de audit contabil au rolul de a identifica eventualele riscuri cu care se poate confrunta business-ul dumneavoastra, in raport cu legislatia in vigoare. Astfel, ne vom concentra asupra identificarii, evaluarii si gestionarii problemelor de natura contabila care va pot aduce amenzi sau alte tipuri de penalizari.
In ceea ce priveste consultanta fiscala, va stam la dispozitie cu solutii fiscale raportate la necesitatile companiei dumneavoastra, care sa tina cont de tot ce inseamna schimbari si noi directive legislative.
Daca deveniti clientii nostri, veti beneficia si de consultanta in afaceri, care va va sprijini in identificarea celor mai bune oportunitati de investitii si care sunt cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de deschiderea unei noi afaceri.