Tarife contabilitate

Telefon rapid pentru ofertare: 0742.010.099

Contacteaza-ne:

Punct de lucru:
- Cotroceni Business Center, Bd. Iuliu Maniu, nr 7, Corp U, Etaj 5 (intersectia Vasile Milea cu Iuliu Maniu)

Pentru estimari de pret si intrebari tehnice:
Expert Contabil autorizat CECCAR
Olaru Ecaterina

0742.010.099
[email protected]

Pentru programare la sediu: 0742.010.099

Vezi harta detaliata Vezi preturi

Siguranta

Documentele financiar contabile sunt tinute cronologic si predate o data pe an. Efectuam backup saptamanal la programele de contabilitate folosite.

Confidentialitate

Documentele importante, declaratiile depuse fizic la Administratia Financiara le pastram in format electronic, iar orginalele sunt predate.

Experienta

Avem clienti din domenii diferite de activitate: publicitate, servicii medicale/stomatologice, cabinete de avocatura, comert cu amanuntul, consultanta, constructii, servicii de taximetrie

Contabilitate Bucuresti Ilfov

Oferta de servicii de contabilitate este valabila doar pentru societatile comerciale din Bucuresti si Judetul Ilfov.

contabilitate Bucuresti si Ilfov Conform datelor furnizate de Registrul Comertului, la sfarsitul anului 2009, in Bucuresti erau inregistrate 189.345 de comercianti activi din punct de vedere juridic, din care 26.687 persoane fizice autorizate (14%) si 162.658 persoane juridice (86%).

Sunt considerate active, din punct de vedere juridic, firmele inregistrate in Registrul Comertului care nu si-au declarat suspendarea activitatii si nu se afla in nici una din starile ce pot duce la pierderea personalitatii juridice. Din numarul total de firme inregistrate in Registrul Comertului in perioada 01 ianuarie 1990 - 31 decembrie 2009, au fost excluse firmele cu suspendare temporara a activitatii, sucursalele fara personalitate juridica, firmele radiate, firmele aflate in dizolvare, lichidare, reorganizare judiciara, faliment, insolventa, etc.

In cursul anului 2009 au fost infiintate, in Bucuresti, 18.351 de societati comerciale si persoane fizice autorizate in comparatie cu anul 2008, in care au fost inregistrate 25.660 de societati si pfa-uri. Numarul s-a diminuat datorita noutatilor legislative ce au intrat in vigoare incepand cu 1 mai 2009.

Daca nu stiti exact ce servicii de contabilitate sunt pentru dumneavoastra sau doriti o oferta personalizata va rugam sa sunati la telefon afisat pentru ofertare. Multumim!